Financieel Vizier particulier

Beter inzicht in uw huidige én toekomstige persoonlijke financiële situatie zorgt voor financiële rust en betere beslissingen over uw geldzaken. Niet alleen nu, ook in de toekomst.

Met het “Financieel Vizer De Baronie” krijgt u toegang tot een praktische online tool waarin uw persoonlijke financiële situatie helder en overzichtelijk is weergegeven. U vult zelf uw gegevens aan en kunt verschillende scenario’s doornemen. Denk bijvoorbeeld aan eerder stoppen met werken.

Hoe krijgt u toegang?

U kunt op verschillende manieren toegang krijgen tot de online tool van Financieel Vizier De Baronie:

  • Via uw werkgever indien deze gebruik maakt van onze pensioenservice*;
  • Na een hypotheekadvies of pensioenadvies van een van onze adviseurs*;
  • Nadat u zich als klant van Koeman-De Baronie heeft aangemeld via het onderstaand formulier.

* De gegevens van de betreffende financiële producten worden voor u ingevoerd. U kunt zelf eenvoudig uw overige gegevens toevoegen.

Invoerservice Financieel Vizier

Vindt u het prettig als wij u helpen bij het invoeren van al uw gegevens? Neem dan gerust contact met ons op. We bieden hiervoor de Invoerservice Financieel Vizier aan. Voor een eenmalig bedrag van € 95,- voeren wij samen met u de gegevens in, zodat u direct aan de slag kunt met het online Financieel Vizier.

Bekijk voorbeeld

Bent u benieuwd naar het Financieel Vizier De Baronie? Bekijk hier het voorbeeld van de online omgeving van een voorbeeldklant en het uitgebreide Financieel Vizier voorbeeldrapport in PDF formaat.

Meer informatie of aanmelden?

Wilt u meer informatie over onze service Financieel Vizier De Baronie? Neem dan gerust contact met ons op of meldt u online aan via het onderstaande formulier.

Aanmelden - Financieel Vizier De Baronie

Geboortedatum
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.