Financieel Vizier via Werkgever

Als werkgever beloont u uw werknemers niet alleen met salaris, maar biedt u ook andere arbeidsvoorwaarden die invloed hebben op hun persoonlijke financiële situatie nu en in de toekomst. Denkt u bijvoorbeeld aan een Pensioenregeling, Zorgverzekering, Leaseauto of WIA en ziekteverzuim.

Wanneer uw werknemers meer inzicht krijgen in hun huidige én toekomstige persoonlijke financiële situatie, heeft dat voordelen voor u:

  • Meer financiële rust voor uw werknemers waardoor minder verzuim;
  • Uw werknemers krijgen meer inzicht in de waarde van secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Uw werknemers kunnen betere beslissingen nemen over hun huidige en toekomstige geldzaken;
  • U als ondernemer voldoet beter aan uw zorgplicht over o.a. pensioencommunicatie
  • U biedt een onafhankelijke tool aan die niet gekoppeld is aan een verzekeraar en of dienstverband.

Financiëel Vizier De Baronie

Met onze service “Financiëel Vizier De Baronie” biedt u voor een klein bedrag per maand uw werknemers toegang tot een persoonlijke online tool waarin hun financiële situatie helder en overzichtelijk wordt weergegeven. Zij kunnen zelf hun gegevens aanvullen en verschillende scenario’s doornemen om nog beter inzicht te krijgen.

Arrangementen op maat

Maakt u al gebruik van onze pensioendienstverlening en wilt u uw werknemers ook meer inzicht geven in hun financiële situatie? Neem dan contact met ons op voor een abonnement op het Financiëel Vizier De Baronie.  Wij maken graag een voorstel op maat waarbij u uw werknemers toegang biedt tot deze online service.

Bekijk voorbeeld

Bent u benieuwd naar het Financiëel Vizier De Baronie? Bekijk dan hier het voorbeeld van de online omgeving van een voorbeeldklant te bekijken.

Meer informatie of aanmelden?

Wilt u meer informatie over Financiëel Vizier De Baronie voor uw medewerkers? Bel ons dan gerust voor een afspraak of vul het onderstaande formulier in. 

Meer informatie - Financiëel Vizier zakelijk

Geboortedatum
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.