Over Adviesgroep Koeman-De Baronie

Als u vraagt om financieel advies, vertrouwt u erop dat u waar krijgt voor uw geld. U kiest voor zekerheid. Voor de beste prijs-prestatieverhouding, zonder dat u er omkijken naar heeft. U kiest voor een gespecialiseerd financieel adviseur. De specialisaties bestaan uit: verzekeringen voor bedrijf en particulier, pensioen, lijfrente, hypotheek, sparen en beleggen. U kiest voor het gemak van één aanspreekpunt voor al uw financiële zaken. Dat vindt u bij Adviesgroep Koeman-De Baronie, al ruim 40 jaar actief in de regio Breda.

Het voordeel van alles onder één dak

Een gezonde financiële huishouding bestaat uit een groot aantal factoren die afhankelijk zijn van uw persoonlijke wensen en omstandigheden. Daarom bieden wij u een uitgebreid scala aan producten en diensten, die wij onderling op elkaar afstemmen. U krijgt van ons een uitgebalanceerd advies, waarbij wij u helder inzicht verschaffen in uw financiële situatie nu en de te verwachten situatie in de toekomst. Dankzij de gebundelde kennis van onze specialisten krijgt u een totaaladvies dat u optimale financiële zekerheid biedt. Een maatwerkadvies dat volledig is afgestemd op uw behoeften.

U hoeft niet te gaan shoppen bij verzekeringsmaatschappijen, hypotheekverstrekkers en pensioenfondsen. Wij nemen u dat werk uit handen. U heeft bij Adviesgroep Koeman-De Baronie het voordeel van alle producten en diensten onder één dak. Dat scheelt u tijd en geld. En u bent altijd verzekerd van de beste oplossingen tegen de scherpste prijs.

Adviesgroep Koeman-De Baronie is volstrekt onafhankelijk van welke bank of verzekeringsmaatschappij dan ook. Wij zijn lid van Adfiz, waarmee u de zekerheid heeft van gediplomeerde en gekwalificeerde adviseurs bij al onze bedrijfsonderdelen.

Adviesgroep Koeman-De Baronie bestaat uit volgende onderdelen:

  • Assurantiebedrijf De Baronie (zowel bedrijven als particulieren)
  • Financiële Diensten De Baronie
  • Huis & Hypotheek De Baronie
  • Pensioenbureau De Baronie
  • Zorg & Inkomen De Baronie

Adviesgroep Koeman-De Baronie is lid van Adfiz

Adfiz is een vereniging van onafhankelijke financiële- en assurantieadviseurs. Meer dan 1.600, op kwaliteit en op onafhankelijkheid geselecteerde zelfstandige assurantiekantoren, zijn lid van Adfiz en gedragen zich volgens afgesproken regels. Adviesgroep Koeman-DeBaronie is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) te Den Haag.

Verzekeren is altijd maatwerk. Niet iedereen loopt dezelfde risico's. De omstandigheden variëren van persoon tot persoon, van gezin tot gezin en van bedrijf tot bedrijf. Het is dan ook belangrijk dat uw verzekeringspakket afgestemd is op uw persoonlijke omstandigheden. U verzekert niet meer dan nodig is. En zeker ook niet minder. Zo komt u nooit voor onaangename financiële verrassingen te staan.

ZekerheidsCombinatie Bedrijven

Het verzekeren van een bedrijf is een complexe zaak. Naast de reguliere inbraak- of brandverzekering zijn er nog tal van andere risico's. Denk aan inkomstenderving en aansprakelijkheid, aan personeelsverzekeringen en pensioenregelingen, aan afnemers- en leveranciersrisico's. Wij kunnen al die verzekeringen onderbrengen in één combinatiepakket. U weet dan zeker dat alle risico's gedekt zijn. En u bespaart zich veel tijd, geld en ergernissen door de administratieve rompslomp uit te besteden aan één betrouwbare partner.

Voordeelpakket voor particulieren

U heeft vaak meer dan één verzekering. De auto, de inboedel, ziektekosten, wettelijke aansprakelijkheid, de reisverzekering of de levensverzekering. Door deze en andere verzekeringen te combineren in een totaalpakket voorkomt u doublures en betaalt u uiteindelijk minder premie. Wij maken het totaalpakket geheel voor u op maat na een grondige inventarisatie. Bovendien ondersteunen wij u met adviezen.

Onafhankelijk advies

De combinatieverzekeringen leveren zowel particulieren als bedrijven veel voordelen op. U verzekert precies datgene wat nodig is. Alle verzekeringen brengen wij onder bij maatschappijen die de beste prijs-kwaliteitsverhouding bieden. Assurantiebedrijf De Baronie is volstrekt onafhankelijk van deze maatschappijen. Wij vinden de combinatie die u het meeste voordeel oplevert. Dat vertalen wij in heldere polisvoorwaarden die onaangename verrassingen uitsluiten.

Om tot een maatwerkoplossing te komen, doorloopt onze professionele adviessystematiek vijf stappen:een inventarisatie van uw bedrijfsactiviteiten en risico's;
  • een analyse van het verzekeringspakket waarbij wordt gelet op de juiste dekkingen en premies;
  • ons onafhankelijk advies ;
  • de uitvoering van de maatwerkoplossing ;
  • service door praktische ondersteuning, zoals bijvoorbeeld heldere informatievoorziening, snelle schadeafwikkeling, onderhouden van uw verzekeringspakket en onze 24-uurs bereikbaarheid.

Meer informatie

Spreken onze werkwijze en filosofie u aan? Neem dan gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen.